Gratisdesign


 

Her inne finner dere mine gratisdesign. Jeg har fire design du kan ta i bruk, med forskjellige stiler som passer til en hver smak. Om du skulle være interessert i å kjøpe header til designet kan du lese mer om det HER. 

Regler: Det er lov til å endre og omjustere bloggdesignet så mye du selv måtte ønske, så lenge bloggnavn og link til Albiss.blogg.no ikke fjernes. Det er ikke lov til å flytte på eller justere på Albiss.blogg.no med mindre du har tatt kontakt med meg på forhånd. 

Håper du finner noe som faller i smak! 

 

 

BLACK&WHITE

Et helt enkelt bloggdesign i svart og hvitt. Designet har ingen sidemeny, men har en enkel meny i toppen og blogg- og personinfo i headeren. Bildestørrelse i innelgg er på 800px. Trykk på bildet for å hente HTML-koder. 

 

FEATHER: Simple and gray. Tre bilder i sidemenyen, en enkel meny under header og en liten fjær ved overskriften i hvert innlegg. Bildestørrelsen er 700px, og linkene endres til fargen grå ved "mousover". Trykk på bildet for å hente HTML-koder. 


 

PRINCESS: Et søtt og lyst design med et bilde  og en liten, enkel meny i sidemenyen. Designet har ingen header og bildestørrelsen er 700px. Jeg har hentet inspirasjon fra Dinalarzen.blogg.no sitt design.  Trykk på bildet for å hente html-koder. 

SIMPLE: Dette er et av mine gamle design, og etter at det et par ganger ble etterspurt som gratisdesign er det endelig ute! Kategorier, arkiv og siste innlegg finner man i sidemenyen, og ellers har designet en svart meny under headeren som dere ser på bildet under. Enkelt og oversiktelig. Trykk på bildet for å hente html-koder. 
hits

DESIGN OG KODING AV ALBERTINE LØSETH VESTVIK ©